Werewolves

Сюжет и идея

За пръв път не само в България, но и в света се използва на сцена технологията FogScreen, която позволява проектиране на образ върху тежък сценичен дим във въздуха. Уникалността е в използването на тази технология за трансформиране на образи от изображения в реални и обратното. Иновативната сценична апаратура беше разработена от Latin Force в продължение на 2 години и ефектът е наистина забележителен. Зрителят трудно може да различи реални от нереални образи на сцената. Благодарим и на светлинните техници от Joкер Media, които помогнаха с подходящо сценично осветление.

Не са спестени сили и за костюмите, които бяха специално проектирани за шоуто от дизайнера Иван Радлов. Впечатляващите маски са продукт по-скоро на изкуството и допълват танца по много интресен начин.

В рамките на спектакъла са включени и различни стилове танци, в които участват едни от най-добрите танцьори в своята област – Здравко Костадинов /носител на наградата 359 Hip Hop Awards – “Най-Добра Хип-Хоп Денс Формация” 2016/.

Историите за върколаци са много, но въплатеният в този танцов спектакъл сюжет наистина завладява. Главните герои са разкъсани в борбата между своята природа на върколак и любовта към любимите си, които се опитват да предпазят. Нощта е моментът на преобразяване, който е подсилен от ефекта на превръщане на танцьорите във върколаци с помощта на FogScreen – екранът, през който минават. Ефектът е поразителен, особено видян на живо.

Реализация

Този спектакъл беше избран от продуцентите на България търси талант 2015, с който Latin Force участва на финала на формата. Визуалните ефекти и красивият танц пренасят публиката в друго измерение.

Идея и хореография: Захари Захариев и Александрина Стойнева (Ина)

Музика: Захари Захариев

Видео: Ивайло Николов

Костюми: Иван Радлов, Нина Климентова

Грим: Диляна Попова

Реквизит: Антоанета Стойнева, Захари Захариев (FogScreen)

Озвучаване и осветление: Жокер Медиа, Динакорд

Танцьори: Latin Force Team, гост-танцьори – Здравко Костадинов, Ивета Бинева

Бекстейдж екип: Борислав Георгиев, Борислав Тошков, Сергей Сталев, Цветомир Цветанов