По време на 12th Fanta Dance Festival: 10-12 юни 2016 г. представихме последната си продукция – Alice in LatinForceLand. Една история за вълшебство, красота, малко лудост и много фантазия!

Изказваме огромната си благодарност към всички приятели и колеги, които ни подкрепиха и работиха неуморно, за да може да реализираме толкова успешно този проект. Закрихме гала вечерта, а публиката за пореден път беше на крака! Зад тази продукция стои екип от над 20 човека.

Голямо благодаря на шеметно лудия Здравко Костадинов и невероятната Симона Бойкова за чудесното представяне!

Сърдечна благодарност към един от най-креативните дизайнери – Иван Радлов за безумно добрите костюми и страхотната работа в бекстейджа, към Серджан Крастевски за подкрепата в последния момент и към Антоанета Стойнева за уникалните декори и реквизит, към Маргарита Дойчева за професионалния и разчупен грим!

Специална благодарност към един ценен и истински приятел – Ивайло Николов за часовете неуморна работа и блестящото видео, за това, че загърби личен ангажимент и пътува 4 часа, за да да уважи личната ни молба – да ни заснеме и да направи за пореден път невероятни снимки, които остават завинаги!

Изключително много благодарим на чудесния бекстейдж екип! Приятели, бяхте повече от страхотни. През цялото време бяхте зад нас и работехте с такова желание и мотивация, непрекъснато ни зареждахте и карахте да се гордеем с вас. Никога не сме работили с по-добър екип! В азбучен ред: Антон Янков, Борислав Георгиев, Весела Костурска, Димитър Кехайов, Емилия Цветкова, Лилия Ташева, Сергей Сталев, Мария Костурска, Трайчо Павлов, Христо Георгиев, Явор Калчинов.

Огромна благодарност към Николай Балкански (Цирк Балкански) за професионално свършената работа и предоставена техника.

Благодарност към Динакорд и Жокер Медиа за покрепата и партньорството.

И накрая, но не на последно място благодарим на останалата част от Latin Force Team – Диляна Попова, Лиляна Николова и Николай Иванов – Нико за чудесното представяне!

С огромно уважение и много обич:

Александрина Стойнева – Ина и Захари Захариев

Коментирай