Aliens

Сюжет и идея

Aliens e най-гледаното и излъчвано в ефир шоу на Latin Force. В този зрелищен спектакъл не сме щадили усилия нито за костюми, нито за невероятната медия, която допълва шоуто и пренася публиката в открития космос.

Aliens е спектакъл на сблъска на две цивилизации. Действието се развива на отдалечена планета, където местната органична раса бива завладяна от инвазията на технологични роботи.

В Aliens акцентът определено са костюмите, които са изработени така, че да създават изключително впечатление с обем и материали, наподобяващи метал, дори и от една ръка разстояние. Концепцията е завършена с използването на светещи кабели, които на тъмно очертават впечатляващ силует, който грабва окото и публиката е в еуфория през цялото време. С гордост можем да заявим, че тези костюми са единствени по рода си и изказваме сърдечната си благодарност към Иван Радлов за уникалния дизайн!
Повечето шоупрограми на Latin Force са мултимедийно подплатени с реални кадри на танцьорите в медията, която е част от шоуто. Използваме най-новите технологии за заснемане, мултиплициране и визуално ангажиране на зрителя, който остава без дъх до края.

Реализация

Най-гледаното и излъчвано в ефир шоу на Latin Force!

Идея и хореография: Захари Захариев и Александрина Стойнева (Ина)

Музика: Захари Захариев

Видео: Ивайло Николов

Костюми: Иван Радлов

Грим: Иван Радлов

Реквизит: Иван Радлов, Диляна Попова

Озвучаване и осветление: Жокер Медиа, Динакорд

Танцьори: Latin Force Team

Бекстейдж екип: Борислав Георгиев, Борислав Филипов, Димитър Рангелов