Нико

Танцьор

Член на Latin Force Team от 2014 г.

Финалист от България търси талант, 2015 г. През същата година участва с отбора със специално подготвена шоупрограма на концерта на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в зала Арена Армеец, София.

Николай Иванов – Нико започва да танцува салса през февруари 2011 г. в танцова школа Salsa Ritmo. С времето салсата се превръща в нещо по-специално от хоби, а страстта и желанието, които влага, дават своите резултати. В началото на 2013 г. приема поканата да се присъедини към Salsa Ritmo Dance Team и започва да се развива професионално. През октомври 2013 г. е поканен като инструктор в клуб Contigo, а по-късно и в школата нa Salsa Ritmo. В преподаването си залага на личния контакт и отношение, а любовта му към общуването с хора е от ключово значение.

В средата на 2014 г. получава още едно голямо признание – покана да стане част от добре известния в българската салса общност отбор Latin Force Team.

Нико продължава да живее с пулса на салсата, посещавайки и водейки тренировки ежедневно, взимайки участие в шоу програми и фестивали (Fanta Dance Festival, Summer Salsa Fest Varna, Balkan Salsa Congress), клубове (Candy Club, La Cubanita Bar & Dinner), новогодишни представления, сватби, частни събития и др.