Диди

Танцьор

Член на Latin Force Team от самото му създаване през 2011 г.

Диляна Попова (Диди) е активен състезател по спортни танци от 14 години. Участва в редица български и международни състезания (Италия, Словения, Австрия, Босна и Херцеговина, както и най-престижния турнир в света – Blackpool в Англия). Финалист от България търси талант, 2015 г. През същата година участва с отбора със специално подготвена шоупрограма на концерта на Слави Трифонов и Ку-ку бенд в зала Арена Армеец, София.

Развива уменията си, посещавайки множество семинари и обучавайки се при едни от най-висококвалифицираните треньори в областта на спортните танци от Дания и Словения. Усъвършенства познанията си по спортни танци със световните шампиони по латиноамерикански танци за аматьори Троелс Баер и Ина Желязкова (Дания). Диляна притежава най-високия състезателен международен клас М по латиноамерикански танци.
Завършила е НСА, специалност „Треньор по спортни танци“, както и „Испанска филология” в СУ „Св. Климент Охридски“. Работи с детски двойки и е част от организационния екип на големи танцови спектакли. От 2013 г. преподава в Latin Force Dance Studio.